0876 550 888

Телефон за поръчки и запитвания

Weicon Мултифункионален спрей W 44 T 400ml

Арт.№: 07389Weicon мултифункионален спрей  W 44 T е многофункционален продукт, който благодарение на специалната си формула и изключителната пълзяща способност комбинира защита от корозия, водоизместимост, смазване, консервиране и почистване в един продукт.


Количество

Цена: 7.99лв.

Поръчай сега за 10 секунди Weicon мултифункионален спрей  W 44 T е многофункционален продукт, който благодарение на специалната си формула и изключителната пълзяща способност комбинира защита от корозия, водоизместимост, смазване, консервиране и почистване в един продукт. Weicon мултифункионален спрей  W 44 T разхлабва заклинените резби, болтове, фитинги и клапани, прониква и разтваря ръждата, разсейва влагата от ел. контакти, предотвратява проследяването на токове и улеснява стартирането на мокри двигатели. Премахва скърцащ шум на панти, водачи, лагери и всички видове съединения. Той почиства замърсените метални повърхности и оставя дълготраен филм, който не се размазва и не привлича прах. Той защитава и съхранява всички видове инструменти, машини и др. Weicon мултифункионален спрей  W 44 T не познава почти никакви ограничения в приложения в работилници, за автомобили, кораби, ел. компоненти, аграрни цели, домакинства и хоби.


Техническа характеристика

·         Мирис:ванилия

·         Характеристика:многофункционално масло с множество ефекти

·         Съхранение:24 месеца

·         Цвят:жълтеникав

·         Температурна устойчивост:-50 до +210°C

·         IMPA-Code:45 08 21

Начин на употреба

Нанася се обилно с четка или се напръсква (като с WSD 400). Оставя се да подейства за кратко време. Този процес се повтаря, ако е необходимо.

Съхранение

Да се държи в затворен оригинален контейнер. Да се защити от директна слънчева радиация. Температурата на съхранение не може да надвишава 50°C. Контейнерът да се съхранява на хладно и проветриво място. Да се съхранява на сухо място.

Безопасност и здраве

Когато се използват WEICON продукти, трябва да се съблюдават физическите, безопасните, технически, токсикологични и екологични данни и разпоредби на EC в нашите информационни листове за безопасност (www.weicon.com).

Разгледайте още продукти от категория Технически спрейове