0876 550 888

Телефон за поръчки и запитвания

Ръждопреобразувател 1 л. - Wurth

Арт.№: 04982При покупка на Ръждопреобразувател 1 л. - Wurth получавате като подарък Ръкавици с полиуретанова длан Port West


Количество

Цена: 48.90лв.

Поръчай сега за 10 секундиЕкологичен ръждопреобразувател на дисперсна основа.

Свойства: Препаратът неутрализира корозивният процес, прониква в ръждата, реагира с нея и преобразува железните оксиди в стабилен и неразтворим, синьо – черен, метално-органичен комплекс. Може да се шпаклова и лакира с всички обичайни покривни лакови системи.

Начин на употреба: Основата трябва да бъде чиста, суха и обезмаслена. Люспите ръжда, лак и замърсявания да се отстранят с телена четка или шабър. Препаратът да се нанесе равномерно на тънък слой с четка или валяче. Да се избягва стичането на препарата. Обработените детайли могат да се лакират в рамките на 48 часа.да се спазва времето на реакция-3 часа. Повърхностите, които няма да се обработват да се облепят с хартия или фолио. Повърхностите, които ще се обработват да не се мият с вода.

Указание: Ръждопреобразувателят не е лак. Ако попадне върху лакирани повърхности веднага да се отмие с вода. Да не се използва на слънце върху нагорещени над +40оС и при опасност от замръзване. Да се пази от замръзване. След употреба четката\валячето да се почистят с вода.


Разгледайте още продукти от категория Wuerth