0876 550 888

Телефон за поръчки и запитвания

За нас

Крепеж Груп ООД е частна българска компания. Дейността на фирмата включва внос, дистрибуция и търговия с крепежни елементи и промишлена химия.
Фирмата е регистрирана в България с офиси в град Стара Загора и град Гълъбово, като разполага с модерна база в Гълъбово, където има изградено складово стопанство с наличност на всички необходими артикули за партньорите ни.

Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.
Непрекъснато инвестираме в обучение на персонала и се стремим да изпълним всички изисквания на нашите клиенти по отношение на качество и срокове. Благодарение на успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

За извършването на доставки фирмата използва собствен транспорт, а при необходимост услугите на спедиторски фирми. Във всички регионални центрове на страната работят търговски представители на Крепеж Груп ООД, което значително улеснява комуникацията с партньорите.
Фирмата осигурява добра маркетингова и PR стратегия в подкрепа на стоките, с цел налагане и утвърждаване на марките предлагани чрез нея в България.
В стремежа си за постоянно развитие и постигане на своите намерения, екипът на „Крепеж Груп” ООД приветства всеки нов партньор и клиент, доверил се на мисията на компанията ни.
0

Нови клиента
месечно

0

Площ в модерни
складови бази

0

Артикули
в наличност

0

Складови бази
в две държави

0

Служители
на работа
Ние гарантираме:

• Отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;

• Дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;

• Конкурентни цени и консултации на място;

• Отлична бизнес етика

• Персонално внимание към всеки наш клиент.Логистика / Доставка

Продуктите ни се доставят в кратък срок и с отлично качество и съгласно договорените условия.

При интерес от Ваша страна сме готови за среща за предоставяне на допълнителна информация относно компанията и услугите ни.